facebook google+ youtube

Történet, fejlődés és perspektívák

 
CÉG
A Prosperplast cég az otthon és a kert számára készülő műanyag cikkek széles választékának, pl. virágcserepeknek, komposztálóknak, paliszádoknak, öntözőkannáknak, lapátoknak, szerszámládáknak, valamint már régen várt gyerekjátékoknak (szánkóknak, csúszkáknak stb.) egyik piacvezető gyártója, nem csak Lengyelországban, hanem Európában is.
Önellátó cégként a vállalat saját, kreatív tervezőkből álló csoporttal rendelkezik. A termékek többségét hazai és külföldi kereskedelmi hálózatok egyedi megrendelésére gyártjuk, az elkészült megrendeléseket pedig saját fuvarral szállítjuk le.

 

 TÖRTÉNE TÜNK
A Prosperplast cég 1993-ban jött létre Buczkowicében. Két fivér, Paweł és Marek Mrózek alapította.
A tevékenység kezdeti időszakában a cég kizárólag műanyag virágcserepeket gyártott, alig néhány embert foglalkoztatva.
A piac igényeire és az ügyfelek fokozódó érdeklődésére válaszul idővel a választék újabb termékekkel bővült: hólapátokkal, gyermek cikkekkel, valamint DIY árupalettával. A termékek egyre változatosabbak lettek, eltérő célcsoportoknak készültek. Fokozatosan nőtt a géppark, a foglalkoztatás és az üzem területe. A cég kreatív vezetése bátran invesztált és hódította meg a piacot. A Mrózek testvérek következő fontos beruházása az új gyártócsarnok megépítése volt 2008-ban, Buczkowicében, egy üzem építése Żywiecben, valamint egy reprezentatív komplexumé Rybarzowicében, ahova 2011. április 5-én áthelyezték a cég székhelyét.
FEJLŐDÉS ÉS PERSPEKTÍVÁK
Az ésszerű vállalatvezetésnek és a gépekbe, új formákba, valamint a személyzetbe való folyamatos beruházásoknak köszönhetően a cég dinamikusan fejlődött el a 2008-2014 közötti időszakban. Jelenleg három gyártóüzeme és raktárai vannak Lengyelország négy városában, valamint logisztikai központokkal rendelkezik Németországban és Csehországban, amelyek összterülete több mint 60.000 m2.
A Prosperplast a folyamatos fejlődésre, a modernségre és a rugalmasságra alapoz. A termékeket kitűnő minőség, eredeti és sokoldalú dizájn jellemzi, ami miatt nagy és állandóan növekvő népszerűségnek örvend az ügyfelek körében nem csak Európában, hanem az USA-ban, Ausztráliában, Új-Zélandon és a Dél-Afrikai Köztársaságban is.
 A CÉG 20 ÉVE
A cég  2013-ban ünnepelte a fennállásának 20. évfordulóját. Ezt az időszakot nem csak a beruházások fémjelezték, hanem a tulajdonosok számos ötlete is, amelyek egyre újabb termékvonalak megjelenését eredményezték.
Jelenleg, úgy a termékekre, mint az infrastruktúrára a modern kivitelezés a jellemző, amely megfelel a világ piacain megjelenő trendeknek. Ugyanakkor az új kollekciók arra törekszenek, hogy kényelmes használatot biztosító funkciók nyújtsanak.
Az ügyfeleink igényeihez való alkalmazkodás elsődleges a számunkra, a széles választék pedig lehetővé teszi, hogy évszaktól, érdeklődéstől és életkortól függetlenül kielégítsük a vevőink szükségleteit.
SZÁLLÍTÁS
A hazai és nemzetközi fuvarozás területén nyújtott szolgáltatásainkat saját járműparkra, szakképzett logisztikai dolgozóinkra, tapasztalt járművezetőinkre, valamint a flottát felügyelő, speciális monitoring rendszerre támaszkodva teljesítjük.
Felépítményes (kisteherszállítók), konténeres, valamint ponyvás gépkocsikkal rendelkezünk (kis áruszállítókkal, tehergépkocsikkal, kamion utánfutókkal).
Az igényektől függően, a gépkocsik nagy része fel van szerelve az áru rakodását megkönnyítő, emelő hátlappal, valamint raklapmozgató targoncákkal.