facebook google+ youtube

Prosperplast a "Green activity” akcióban

 
 ÜGYELÜNK A KÖRNYEZETRE
A termelés, amelynek nyersanyaga műanyag (pl. polipropilén), az általános vélekedéssel ellentétben, környezetbarát technológia. Amikor modern, nagyteljesítményű gépek jönnek számításba, amikor a gyártási folyamat során történő hővisszanyerés jelentős mértékű energiamegtakarítást eredményez, és amikor a vízfelhasználás viszonylag alacsony, bátran elmondhatjuk, hogy ÜGYELÜNK A KÖRNYEZETRE.
Végül is több terület van, ahol meg tudjuk valósítani ezt a követelményt... Folyamatosan növekszik az újrahasznosított komponensekből készülő ECO sorozat árucikkeinek választéka, valamint a proökológiai tevékenységeket támogató, és a természetes környezetet tehermentesítő, egyszerű megoldásokat jelentő praktikus termékek szegmense. Ilyenek többek között a szerkezetileg fejlett termokomposztálók és a nagy űrtartalmú esővízgyűjtő tartályok.
 
 A termékeink csomagolásának módja (UNIPACK rendszer – az egyik nagyszerűen belefér a másikba) lehetővé teszi a logisztikai és fuvarozási szolgáltatások költségeinek redukálását, ezzel csökkenti a szennyezéskibocsájtást. Ez pedig a 4R szabály (reduction - a csomagolások mennyiségének, méreteinek és tömegének csökkentése; reuse - többszöri felhasználásuk, újrahasznosításuk; recover - visszanyerésük; recycling - újraelőállításuk).
 green activity
Új fák százai – fenyők és bükkök kezdték meg új, erdei életüket. Ez a legújabb akciónk eredménye, ami a bielskoi erdészettel egyetértésben kipótolta a Skrzyczne faállományát. Hisszük, hogy hasonlóan a Properplasthoz, még nemzedékeknek fognak szolgálni, akik utánunk jönnek. Hamarosan újabb látványos akciók következnek.