facebook google+ youtube

Balkony can láda

Balkony can láda

 

A Balcony Can ISBT5CAN láda kitűnő választás az egyszerűség és praktikusság szerelmeseinek. A sima felület és a klasszikus, négyszögletes alak kitűnő keretet jelentenek minden balkonnövénynek. Stabil, teherbíró és ellenáll az UV sugárzásnak. A virágcserép alján a víz összegyűlését lehetővé tevő és ilyen módon az öntözés gyakoriságát csökkentő rendszerrel egy készletben.

A Balcony Can IS6CanSkrzynka Balcony Can IS6CAN láda egy klasszikus és univerzális termék, ami ideálisan beválik minden balkonon vagy teraszon. Nagyobb ellenállást mutat a napsugárzás káros hatásaival, valamint a mechanikai sérülésekkel szemben. El van látva öntöző rendszerrel hidroponikus növénytermesztéshez.

A Balcony CAN DTT6CANSkrzynka Balcony Can DTT6CAN láda a forma egyszerűségével, a falakon lévő finom, kiemelt vésésekkel hívja fel magára a figyelmet. Stabil, teherbíró és ellenáll a napsugárzásnak. A virágcserép alján a víz összegyűlését lehetővé tevő és ilyen módon az öntözés gyakoriságát csökkentő rendszerrel egy készletben.

Balkony can láda